www.hrm.se - HRM Företagsöverlåtelse Marknad

 

 
ID nr: 20191005-1
Rubrik: Hotell – konferensanläggning / 1001

Gatuadress:

Trehörna Wärdshus
Ort:

Ödeshög

Pris: ring för info
Kontaktperson: Peter Öster
Telefon: 0760-068179
E-post:

po@eucommerce.se

www.adress: https://www.eucommerce.se/wardshus-hotell-vandrarhem-konferens-1001/
 

 

2010 skolfastigheten Trehörna 1:26 i Östergötland om 1

250 kvm.

Fastigheten ligger på en strandtomt mot Trehörnasjön och är närmaste granne till Trehörna kyrka. Den huvudsakliga verksamheten är idag hotell & vandrarhem och det finns 24 rum med 69 fasta bäddar i olika storlek och standard. I hotelldelen finns 15 hotellrum med egna badrum för upp till 38 personer och i vandrarhemsdelen finns 8 trebäddsstugor med delat badrum för 24 personer och ett familjerum med eget badrum för 7 personer. Företaget har också en lägenhet om 3 rok på

85 kvm plus inglasat uterum om 15 kvm som idag nyttjas av fastighetsägaren. Dessutom finns det förberett (vad gäller vatten, avlopp och el mm) för att bygga en till lägenhet i denna del av fastigheten om ca 100 kvm.

Företaget har funnits på www.booking.com sedan 2013 och har många bra recensioner och en hög rating på både hotell och vandrarhem.

Fastigheten Trehörna 1:26 har totalrenoverats. En skola byggdes om till hotell, vandrarhem, festvåning och konferens samt en hyreslägenhet under åren 2010 till 2012, och sedan fortsatt underhåll kontinuerligt fram till dags dato. 2019 byttes till exempel värmesystemets värmepumpar ut för bättre effekt och brandlarmet är numera digitalt uppkopplat mot SOS Alarm.

Fastighetsägaren valde att konsekvent genomföra en högkvalitetsmässig standard i själva fastighets- renoveringen och den totala investeringen var på ca 6,5 miljoner.

 

Alla hotellrum byggdes med maximal brandsäkerhet och ljudisolering mellan rummen vilket ger en hög standard i form av brandsäkerhet och boendemiljö. Alla hotellrum har helt nya ytskick, tak, väggar, golv och badrum med toalett, dusch och handfat samt inredning med hyllor för necessärer, krokar mm. I både hotellrum, vandrarhemsstugor och familjerum har sultan-sängar av hög kvalité och företaget har möjlighet att sköta all tvätt för hotell- och vandrarhemmets räkning i fastigheten och äger alla sängkläder och handdukar själva. Klimatsmarta och energibesparande åtgärder genom bland annat hotellkortsbrytare installerats i alla rum. Dvs rummen blir helt strömlösa när de lämnas.

Av skolans bibliotek, gymnastiksal med omklädningsrum mm har fastighetsägaren skapat frukostmatsal, bankettsal för upp till 70 sittande med dubbla projektorer, scenteknik, ljud och ljus samt en bar tillika reception. Under detta finns lounge och gym samt spa med bubbelpool, massagestol och bastu. Investering i tillgänglighet är gjord i form av tre plattformshissar och genomtänkta lösningar för att rullstolsbundna gäster ska kunna röra sig fastigheten. Även ett hotellrum är fullt handikappanpassat och två andra handikappvänliga.

Tillbyggnad har gjorts för en veranda i direkt anslutning till frukostmatsalen. Det innebär att 35 personer kan sitta i frukostmatsalen och 25 personer på verandan.

I konferensanläggning har de investerat i en scen och i konferensteknik med bl.a. ljud och ljusanläggningar samt telefonväxel och nya nyckel-, boknings- och kassasystem som alla är friköpta.

Trehörna Wärdshus har utskänkningstillstånd med fullständiga rättigheter, serveringstillstånd och godkänd livsmedelsanläggning samt polistillstånd finns för hotellverksamhet för upp till 80 boende och upp till 149 personer i konferensanläggningen.

Hela anläggningen är kopplad till SOS Alarm.

Företaget har kollektivavtal genom medlemskap i VISITA samt uppfyller kraven för Schyssta Villkor enligt Hotell och Restauranganställdas Förbund, HRF. Företaget är knutna till STIM och SAMI för sina egna arrangemang.

Trehörna Wärdshus måste upplevas.

Kontakta ansvarig företagsmäklare Peter Öster för en rundvisning!

 

Fakta:

Objekt nr:    1001

Bransch:      Wärdshus, Hotell, Vandrarhem & Konferens.

Namn:         Trehörna Wärdshus

Ort:             Trehörna, Ödeshögskommun

Oms:           1 000 000 kr                    

Pris:             Ring för information

 

Peter Öster

Företagsmäklare

Växel 031 13 64 48

Mobil 0760 06 81 79

po@eucommerce.se

www.eucommerce.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.krzymowski.com/promovering/

 

www.hrm.se - HRM Företagsöverlåtelse Marknad

www.guldtackor.se