www.hrm.se - HRM Företagsöverlåtelse Marknad

 

 
ID nr: 20150701-1
Rubrik: Anrik restaurang i Jönköping

Gatuadress:

Skjutsarbacken 17
Ort: 55313 Jönköping
Pris:

Ring för info

Kontaktperson:

Peter Öster

Telefon:

+46 31-13 64 48,  +46 760-06 81 79

E-post: po@eucommerce.se
www.adress: http://www.eucommerce.se/objekt-till-salu-via-bransch/typ/restaurang/item/529-anrik-restaurang-
 

E U C O M M E R C E

F ö r e t a g s f ö r m e d l i n g

Förmedlar rörelse i Sverige och Europa.

 

OBJEKT BESKRIVNING

 

Högt över Sveriges näst största insjö tronar denna restaurangpärla År 1896 anlades denna park i Jönköping. Året 1903 lades grundet till denna restaurang, där serverades Jönköpings första wienerbröd och även andra bakverk tillverkades. Cafét blev snabbt ett populärt utflyktsmål, inte bara som café, utan även för privata evenemang på kvällarna Omgiven av parker och idrottsanläggningar med mycket gott om parkering ligger denna populära sommarrestaurang, öppet mellan 11 - 20 h, alla dagar under maj till augusti övrig tid bokas arrangemangen.

Välj mellan att sitta inne i den hemtrevliga kafélokalen, ute på terrassen eller i trädgården med en fantastisk utsikt över Jönköping.

 

Verksamheten bedrivs i två våningsplan med fokus på första våningen där kök och servering finns, plan två används som festvåning och till konferenser.

 

Man har även öppet för lunch under hela säsongen samt erbjuder även en varierad a´la carte meny. Bufféer ordnas för minimum 35 personer.

Restaurangen erbjuder en miljö och atmosfär som är genuin med personlig service.

 

Krogen är flitigt använd för traditionella bröllopsmiddagar som avnjuts i någon av de vackert uppdukade matsalarna med linnedukar, eleganta blomsterarrangemang och utsikt över den vackra staden.

 

Restaurangen erbjuder förutom det traditionella kaffet, glass, tårtor, smörgåsar och andra hembakade bakverk även konferenser, personalfester, kickoffer, studentmiddagar, bussluncher för upp till 300 personer. 150 på varje våning samt är en väl etablerad catering leverantör för både stora som små grupper.

 

Julbordet på restaurangen är mycket välbesökt och är uppskattat av både lokala som långväga gäster. Välkommen att sitta ner vid vackert uppdukade bord och njuta av mat och dryck Restaurangen har fullständiga rättigheter. Nära till naturen och barn vänligt, Gång avstånd till centrum. Detta stora objekt är långtifrån utnyttjad till sin fulla potential.

För den ambitiösa och kreativa köparen finns det stora möjligheter att sätta sin egen prägel på restaurangen samt öka omsättning genom att aktivt bearbeta den lokala närmarknaden och ha en tät kontakt med både researrangörer och turistföreningar.

 

Säljaren vill att all kontakt sker med ansvarig mäklare.

 

Objekt nr:    2127

Bransch:      Restaurang

Namn:         Stugan i Parken

Adress:       Skjutsarbacken 17

Ort:            553 13 Jönköping

Oms:          2 000 000 kr

Yta:            650 kvm

Hyra:          12 750 kr (moms fritt)

Sittpl:          300 + ute 70

Pris:            Ring för info

 

 

 

------------------------------------------------------

 

EU Commerce

Företagsförmedling

 

Tel.vxl +46 31 136448 Dygnet runt

Mobile: +46 760 06 8179

 

po@eucommerce.se

www.eucommerce.se

 

 

 

www.hrm.se - HRM Företagsöverlåtelse Marknad

www.guldtackor.se